Продавець Pro Десерт розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
139 відгуків
Победа-6, Дніпро, Україна
Додати відгук
Pro Десерт
+380 (50) 480-53-03

Як приготувати торт "Цифра"

Як приготувати торт "Цифра"

РЕЦЕПТ ТОРТА-ЦИФРИ і КРЕМ-ЧІЗУ

Рецепт для медового тіста:

  • Яйце 1 шт
  • Сметана (або густий йогурт / кефір) 15 г
  • Мед 40 г
  • Цукор 80 г
  • Вершкове масло 50 г
  • Борошно 200 г
  • Сода 0,5 ч.л

Мед, цукор, масло – ставимо розтоплюватись на плиту. Коли розтопиться – знімаємо з вогню і додаємо соду. Коли суміш почне активно пінитися, помішуємо.  Потім додаємо сметану, а коли температура трохи знизиться – додаємо яйце. Гарненько перемішуємо.

Потім поступово додаємо борошно. Тісто виходить досить рідким, але кількість муки не збільшуємо, щоб не «забити тісто».

Після охолодження тісто стане твердим і з ним можна буде працювати. Після того як замісили тісто – обертаємо його в харчову плівку і відправляємо в холодильник (бажано на ніч). Після холодильника тісто буде добре тримати форму, розгортаємо і вирізаємо заготовки вирубками для тіста.

Випікаємо коржі в добре розігрітій духовці при 170-180 ° C, протягом 4-6 хвилин. Головне - не пересушити наше тісто. 

Даємо трохи охолонути коржам на килимку, потім акуратно знімаємо з килимка.

Крем-чіз на вершках:

  • Вершковий сир - 500 г
  • Вершки 33-36% - 100 г
  • Пудра - 80 г

➤ Купити вирубку для торта-цифри можна тут

➤ Відео як приготувати торт-цифру є на нашому youtube каналі

 

 

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner