14 лютого 1 трансфер для шоколаду
- В наявності
- Код: 13201
110 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
Трансфер для шоколаду — це простий і швидкий спосіб прикрасити вироби із шоколаду, доповнивши його поверхню яскравими зображеннями.
За допомогою шокотрансферів можна легко декорувати топери із шоколаду або шоколадної глазурі, красиво оформити борт торта, прикрасити цукерки та шоколадні плитки.
Шокотрансфер є плівкою формату А4, на яку спеціальним способом нанесений тонкий шар какао-пасти, на який за допомогою харчових барвників наноситься малюнок.
Як працювати з шокотрансфером:
- Помістити шокотрансферний лист на рівну поверхню малюнком угору
- Рівномірно нанести на лист шар темперованого шоколаду або шоколадну глазур (температура маси має бути приблизно 30-31 °C)
- Розподілити масу рівним шаром поверхнею шокотрансфера за допомогою шпателя.
- Залишити шоколад до повної стабілізації
- Видалити плівку зі стабілізованого декору
- Під час виготовлення цукерок і плиток шокотрансферний папір нарізається за розміром форми.
Особливості:
Білий колір на шокотрансферному папері не друкується.
Тому, якщо Ви використовуєте темний або кольоровий шоколад — на ньому не буде білого кольору, а інші кольори матимуть менш яскравий вигляд.
Ідеально для роботи з шокотрансфером підходить саме білий шоколад
Ширший асортимент сировини та інвентарю для кондитерів на нашому основному сайті Домашній Пекар.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Kopyform |
Країна виробник | Німеччина |
Користувацькі характеристики | |
Термін придатності | 12 |
- Ціна: 110 ₴