14 лютого 11 трансфер для шоколаду
- В наявності
- Код: 13211
110 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
Трансфер для шоколаду – це простий та швидкий спосіб прикрасити вироби із шоколаду, доповнивши його поверхню яскравими зображеннями.
За допомогою шокотрансферів можна з легкістю декорувати топпери із шоколаду або шоколадної глазурі, красиво оформити борти торта, прикрасити цукерки та шоколадні плитки.
Шокотрансфер є плівкою формату А4, на яку спеціальним чином нанесено тонкий шар какао масла, на який, за допомогою харчових барвників наноситься малюнок.
Як працювати з шокотрансфером:
- Помістити шокотрансферний лист на рівну поверхню малюнком назовні
- Рівномірно нанести на лист шар темперованого шоколаду або шоколадну глазур
(температура маси повинна бути близько 30-31 ℃) - Розподілити масу рівним шаром по поверхні шокотрансферу за допомогою шпателя
- Залишити шоколад до повної стабілізації
- Видалити плівку із стабілізованого декору
- При виготовленні цукерок та плиток, шокотрансферний папір нарізається за розміром форми
Особливості:
Білий колір на шокотрансферному папері не друкується.
Тому, якщо Ви використовуєте темний або кольоровий шоколад – на ньому не буде білого кольору, а також інші кольори будуть виглядати менш яскравими
Ідеально для роботи із шокотрансфером підходить саме білий шоколад
Ширший асортимент сировини та інвентарю для кондитерів на нашому основному сайті Домашній Пекар.
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Виробник | Kopyform Німеччина |
Склад | кукурудзяне борошно, какао-масло, цукор, сухий яєчний білок, сухе молоко, загусник Е1422, картопляне борошно, вода, оливкова олія, сіль |
Термін придатності | 12 місяців |
Умови зберігання | у сухому прохолодному місці при температурі 12-18°C та відносній вологості повітря 40-50% |
- Ціна: 110 ₴