Продавець Pro Десерт розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
144 відгуків
Перемога-6, Дніпро, Україна
Додати відгук
Pro Десерт
+380 (50) 480-53-03

14 лютого 12 трансферту для шоколаду

  • В наявності
  • Код: 13212

110 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

+380 (50) 480-53-03
Vodafone
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
14 лютого 12 трансферту для шоколаду
В наявності14 лютого 12 трансферту для шоколаду
110 ₴
+380 (50) 480-53-03
Vodafone
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Трансфер для шоколаду – це простий та швидкий спосіб прикрасити вироби із шоколаду, доповнивши його поверхню яскравими зображеннями.

За допомогою шокотрансферів можна з легкістю декорувати топпери із шоколаду або шоколадної глазурі, красиво оформити борти торта, прикрасити цукерки та шоколадні плитки.

Шокотрансфер є плівкою формату А4, на яку спеціальним чином нанесено тонкий шар какао масла, на який, за допомогою харчових барвників наноситься малюнок.

Як працювати з шокотрансфером:

  • Помістити шокотрансферний лист на рівну поверхню малюнком назовні
  • Рівномірно нанести на лист шар темперованого шоколаду або шоколадну глазур
    (температура маси повинна бути близько 30-31 ℃)
  • Розподілити масу рівним шаром по поверхні шокотрансферу за допомогою шпателя
  • Залишити шоколад до повної стабілізації
  • Видалити плівку із стабілізованого декору
  • При виготовленні цукерок та плиток, шокотрансферний папір нарізається за розміром форми

Особливості:

Білий колір на шокотрансферному папері не друкується.

Тому, якщо Ви використовуєте темний або кольоровий шоколад – на ньому не буде білого кольору, а також інші кольори будуть виглядати менш яскравими

Ідеально для роботи із шокотрансфером підходить саме білий шоколад

 

Більш широкий асортимент сировини і інвентаря для конедитерів на нашому основному сайт Домашньої Пекарі.

Користувацькі характеристики
ВиробникKopyform Німеччина
Складкукурудзяне борошно, какао-масло, цукор, сухий яєчний білок, сухе молоко, загусник Е1422, картопляне борошно, вода, оливкова олія, сіль
Термін придатності12 місяців
Умови зберіганняу сухому прохолодному місці при температурі 12-18°C та відносній вологості повітря 40-50%
  • Ціна: 110 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner